Geplaatst op maandag 10 juli 2017 18:22

Een huisstijl voor De Dagploeg

Een communicatieprofessional voor één dag in de week, desgevraagd voor een langere periode. Dat is wat de Dagploeg biedt aan onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gemeentelijke besturen.
De Dagploeg bestaat uit 6 professionals met ruime en uiteenlopende ervaringen.

Dagploeg huisstijl

Leden van de De Dagploeg vertelden tijdens het kennismakingsgesprek dat de naam voortkomt uit het idee van het voorbewerken van het land, de letterlijke ploeg; het gereedmaken alvorens te zaaien om daarna te oogsten.

Met dit in het achterhoofd heb ik een stevig beeldmerk gemaakt, iets dat zich goed leent als stempel. Want dat is wat een Dagploeger doet; hij/zij laat na zijn werk gedaan te hebben, iets achter; zet een goede basis neer en laat daarmee zijn sporen na.

Meer weten over De Dagploeg? Bekijk hier de website.

Geplaatst op maandag 15 september 2014 20:49

Restyle online magazine TKM

TKM 2014 01

Augeo Foundation heeft een nieuwe, frisse huisstijl gekregen. Het online magazine TKM (Tijdschrift Kindermishandeling en huiselijk geweld) dat uitgegeven wordt door Augeo, kon natuurlijk niet achterblijven. Met het nieuwe, frisse kleurenpalet en de opdracht om meer beeld te gebruiken in het magazine, ben ik aan de slag gegaan. 

meer >

Geplaatst op maandag 19 januari 2015 09:22

All Of Me

Sinds deze maand is de site All Of Me, die ik heb ontworpen, online. Eigenlijk is het niet echt een site maar een portaal naar een social community waar jonge mensen met een chronische aandoening elkaar kunnen vinden. 
Jonge mensen met een chronische aandoening willen soms gewoon dingen weten die ze met hun arts, ouders of vrienden niet willen of kunnen bespreken. Hoe ga je om met alles om je heen, je vrienden, een nieuwe baan, seks, uitgaan, onzekerheid? 

meer >

Geplaatst op dinsdag 17 juni 2014 21:57

Welkomstbord Tuinenpark De Pioniers

welkomstbord

Tuinenpark de Pioniers te Utrecht heeft van de Gemeente een subsidie ontvangen om de publieke toegankelijkheid van het park te bevorderen. Het tuinenpark staat ook open voor bezoekers en toevallige voorbijgangers maar dat was tot op heden niet heel erg zichtbaar. En groen in de wijk is ook in Utrecht iets waar iedereen van moet kunnen genieten!

meer >


Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net