Geplaatst op vrijdag 06 november 2015 13:22

Fröbelen op de vrijdagmiddag

Heerlijk, zo'n rustige vrijdagmiddag. Lekker aan de slag met papier en schaar. Het herfstzonnetje schijnt naar binnen. De lijm staat klaar maar ik durf nog niets vast te plakken. Eerst even lekker schuiven en uitproberen.

collage

Geplaatst op vrijdag 28 december 2012 12:37

2013, jaar van de Slang

Het chinees nieuwjaar begint op 10 februari 2013. Het wordt een bijzonder jaar, het jaar van de Slang. De slang heeft op het financiële vlak vaak veel geluk en hoeft zich niet snel zorgen te maken om geld. Als het om zaken gaat, is het behoedzaam en slim. Maar de slang staat ook voor onvoorspelbaarheid, achterdocht en jaloezie. Wat betekent dit, economisch, voor het komende jaar?

meer >

Geplaatst op donderdag 03 januari 2013 15:10

De straten afschuimen

Ook dit jaar weer, op 1 januari de straten afgeschuimd om mooie vuurwerkverpakkingen te verzamelen. Maar het lijkt elk jaar weer minder te worden; zowel de hoeveelheid afgestoken vuurwerk als de schoonheid van de achtergebleven verpakkingen. Er zitten steeds minder verpakkingen tussen die ik de moeite waard vind om op te rapen.

Vorig jaar vond ik nog dit pareltje; een verpakking van sterretjes van de V&D, minstens zo oud als ik... en een historisch 'stukje' Dutch Design.

meer >


Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net