Geplaatst op donderdag 20 december 2012 14:31
Een nieuwe website

Eindelijk, het is zover; de nieuwe site van Centomani is klaar! Ik kon niet meteen online; eerst moest de site natuurlijk gevuld. Een hele klus. Eerst maar eens mijn portfolio geupdate; een greep uit het meest recente werk, te vinden onder de rubriek 'WERK'.

Ook 2012 heeft weer nieuwe opdrachtgevers gebracht. Sinds november 2012 maak ik het digitale magazine Tijdschrift Kindermishandeling op. Totaal nieuw voor mij, een onlinetool in een soort Flashomgeving. In het begin even spannend maar ook heel leerzaam.
Daarnaast mocht ik de website voor Festival Uitgast ontwerpen en een compleet nieuwe huisstijl en website ontwikkelen voor Gasterij Stadzigt. Tevens mocht ik voor twee oud-klasgenoten (basisschool!) aan het werk waarmee ik via LinkedIn en Twitter weer in contact kwam. Hoe leuk kan het lopen?

En ook dit jaar heb ik weer veel samengewerkt met Enof ontwerp; een vertouwde omgeving, prettige samenwerking en leuke opdrachten!

Met volle moed start ik in 2013 mijn 4e jaar van zelfstandig ondernemerschap; ik heb er weer zin in!

< terug

Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net