Geplaatst op maandag 30 mei 2016 18:00

Een workshop Wordpress

Al enige tijd zat ik te te overdenken om me meer in de techniek van websitebouw te verdiepen. De grafische markt verschuift meer en meer richting digitaal en bovendien wil ik op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen, ook op websitegebied.

meer >

Geplaatst op maandag 19 januari 2015 09:22

All Of Me

Sinds deze maand is de site All Of Me, die ik heb ontworpen, online. Eigenlijk is het niet echt een site maar een portaal naar een social community waar jonge mensen met een chronische aandoening elkaar kunnen vinden. 
Jonge mensen met een chronische aandoening willen soms gewoon dingen weten die ze met hun arts, ouders of vrienden niet willen of kunnen bespreken. Hoe ga je om met alles om je heen, je vrienden, een nieuwe baan, seks, uitgaan, onzekerheid? 

meer >

Geplaatst op vrijdag 14 maart 2014 15:13

Huisstijl Gasterij De Oostvaarders

In opdracht van de de exploiteur van het restaurant aan de Oostvaarderplassen heb ik de huisstijl en website voor Gasterij De Oostvaarders mogen realiseren. Niet geheel nieuw; De huisstijl van Gasterij Stadzigt aan het Naardermeer was al van mijn hand en Gasterij De oostvaarders valt onder dezelfde formule: "Een heerlijk en gevarieerd aanbod. Wij bekommeren ons om het milieu en kiezen bewust voor de drie P's van maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: People, Planet en Profit." 

oostvaarders.png


Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net