Geplaatst op maandag 10 juli 2017 18:22

Een huisstijl voor De Dagploeg

Een communicatieprofessional voor één dag in de week, desgevraagd voor een langere periode. Dat is wat de Dagploeg biedt aan onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gemeentelijke besturen.
De Dagploeg bestaat uit 6 professionals met ruime en uiteenlopende ervaringen.

Dagploeg huisstijl

Leden van de De Dagploeg vertelden tijdens het kennismakingsgesprek dat de naam voortkomt uit het idee van het voorbewerken van het land, de letterlijke ploeg; het gereedmaken alvorens te zaaien om daarna te oogsten.

Met dit in het achterhoofd heb ik een stevig beeldmerk gemaakt, iets dat zich goed leent als stempel. Want dat is wat een Dagploeger doet; hij/zij laat na zijn werk gedaan te hebben, iets achter; zet een goede basis neer en laat daarmee zijn sporen na.

Meer weten over De Dagploeg? Bekijk hier de website.

Geplaatst op maandag 22 april 2013 12:13

TKM, Tijdschrift Kindermishandeling

Sinds november vorig jaar ben ik betrokken bij de realisatie van het online-magazine TKM, Tijdschrift Kindermishandeling. Inhoudelijk zware kost maar wel ontzettend leuk om te doen. De opmaak van het tijdschrift wordt gerealiseerd in een online editor in een Flashomgeving; een totaal nieuwe ervaring voor mij. Ik moest de editor onder de knie krijgen en daarnaast wennen aan de mogelijkheden om beweging, geluid en video toe te passen in dit interactieve magazine.

meer >

Geplaatst op dinsdag 14 mei 2013 12:18

Logo Buurtmobiliteit

In opdracht van Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) heb ik een logo ontwikkeld voor een nieuw project: Buurtmobiliteit: Samen met je buren (deel)auto’s, elektrische fietsen en scooters gebruiken. Dat is slimmer, makkelijk en goedkoper. En het biedt kansen om de buitenruimte beter te benutten, bijvoorbeeld voor groen of spelen.  

Buurtmobiliteit kleur

meer >


Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net