Geplaatst op woensdag 18 september 2013 08:50

Adobe Creative Cloud vs Creative Suite

radshow

Op 19 september komt de Adobe Create! Now Roadshow naar Utrecht. Adobe presenteert die dag de laatste ontwikkelingen van hun producten. Aan de hand van verschillende demonstraties wordt getoond hoe je de nieuwe features die aan de producten zijn toegevoegd kunt gebruiken. 

Ik ben heel benieuwd of er die dag ook ruimte is om vragen te stellen over Creative Cloud versus Creative Suite. Op internet vond ik verhitte discussies over Adobe's Creative Cloud; zo voelen veel gebruikers zich gedwongen om, zodra zij eenmaal zijn overgestapt naar 'The Cloud', dit abonnement af te blijven nemen. Je kan namelijk, waneer een document in CC is gemaakt het niet zomaar openen in CS. Wanneer je besluit je abonnement stop te zetten en weer terug wilt naar CS is dat toch wel wenselijk. Maar Adobe maakt die stap 'terug' niet makkelijk.

meer >

Geplaatst op vrijdag 28 december 2012 12:37

2013, jaar van de Slang

Het chinees nieuwjaar begint op 10 februari 2013. Het wordt een bijzonder jaar, het jaar van de Slang. De slang heeft op het financiële vlak vaak veel geluk en hoeft zich niet snel zorgen te maken om geld. Als het om zaken gaat, is het behoedzaam en slim. Maar de slang staat ook voor onvoorspelbaarheid, achterdocht en jaloezie. Wat betekent dit, economisch, voor het komende jaar?

meer >


Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net