Geplaatst op dinsdag 01 maart 2016 13:19

Een kijkdoos-illustratie

Zo ben je even voor jezelf aan het fröbelen met papier en schaar. En zo vraagt een zakenrelatie iets dergelijks in opdracht uit te voeren; hoe leuk is dat? Ik was wat aan het experimenten met collages, gekleurd en structuurpapier maken en nu kon ik het inzetten voor een leuke klus.

meer >

Geplaatst op maandag 19 januari 2015 09:22

All Of Me

Sinds deze maand is de site All Of Me, die ik heb ontworpen, online. Eigenlijk is het niet echt een site maar een portaal naar een social community waar jonge mensen met een chronische aandoening elkaar kunnen vinden. 
Jonge mensen met een chronische aandoening willen soms gewoon dingen weten die ze met hun arts, ouders of vrienden niet willen of kunnen bespreken. Hoe ga je om met alles om je heen, je vrienden, een nieuwe baan, seks, uitgaan, onzekerheid? 

meer >

Geplaatst op dinsdag 17 juni 2014 21:57

Welkomstbord Tuinenpark De Pioniers

welkomstbord

Tuinenpark de Pioniers te Utrecht heeft van de Gemeente een subsidie ontvangen om de publieke toegankelijkheid van het park te bevorderen. Het tuinenpark staat ook open voor bezoekers en toevallige voorbijgangers maar dat was tot op heden niet heel erg zichtbaar. En groen in de wijk is ook in Utrecht iets waar iedereen van moet kunnen genieten!

meer >

Geplaatst op maandag 15 september 2014 20:49

Restyle online magazine TKM

TKM 2014 01

Augeo Foundation heeft een nieuwe, frisse huisstijl gekregen. Het online magazine TKM (Tijdschrift Kindermishandeling en huiselijk geweld) dat uitgegeven wordt door Augeo, kon natuurlijk niet achterblijven. Met het nieuwe, frisse kleurenpalet en de opdracht om meer beeld te gebruiken in het magazine, ben ik aan de slag gegaan. 

meer >

Geplaatst op maandag 13 januari 2014 11:06

Een nieuw jaar

Weer een nieuw jaar! En ik ben maar weer eens aan de slag gegaan met vuurwerkverpakkingen. Op straat was weinig bruikbaars te vinden, dit jaar. Dus een nieuwe collage gemaakt met de verzameling die ik al had. Dat is een van mijn voornemens voor dit jaar; weer wat meer 'knutselen', lekker een beetje knoeien met papier en lijm. Gewoon, omdat het leuk is!

 uitsnede collage1


Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net