Geplaatst op maandag 15 september 2014 20:49

Restyle online magazine TKM

TKM 2014 01

Augeo Foundation heeft een nieuwe, frisse huisstijl gekregen. Het online magazine TKM (Tijdschrift Kindermishandeling en huiselijk geweld) dat uitgegeven wordt door Augeo, kon natuurlijk niet achterblijven. Met het nieuwe, frisse kleurenpalet en de opdracht om meer beeld te gebruiken in het magazine, ben ik aan de slag gegaan. 

meer >

Geplaatst op dinsdag 14 mei 2013 12:18

Logo Buurtmobiliteit

In opdracht van Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) heb ik een logo ontwikkeld voor een nieuw project: Buurtmobiliteit: Samen met je buren (deel)auto’s, elektrische fietsen en scooters gebruiken. Dat is slimmer, makkelijk en goedkoper. En het biedt kansen om de buitenruimte beter te benutten, bijvoorbeeld voor groen of spelen.  

Buurtmobiliteit kleur

meer >

Geplaatst op maandag 22 april 2013 12:13

TKM, Tijdschrift Kindermishandeling

Sinds november vorig jaar ben ik betrokken bij de realisatie van het online-magazine TKM, Tijdschrift Kindermishandeling. Inhoudelijk zware kost maar wel ontzettend leuk om te doen. De opmaak van het tijdschrift wordt gerealiseerd in een online editor in een Flashomgeving; een totaal nieuwe ervaring voor mij. Ik moest de editor onder de knie krijgen en daarnaast wennen aan de mogelijkheden om beweging, geluid en video toe te passen in dit interactieve magazine.

meer >


Leuke Links

Een interessant boekje over typografische regels
schoenmaat49

A Showcase of 35 Inspired Vintage and Retro Web Designs
www.webdesignbooth.com

A daily dose of inspiration
www.fubiz.net